Felhasználónév
Jelszó

Céginformáció
 

Cégtörténet  |  Cégünk szolgáltatásai  |  Partenerink  |  Tevékenységi körünk

 

Cégtörténet

A Rolling Road Kft. 2003. májusában az 1996 óta sikeresen működő Vámtanácsadó Kft-ből vált ki. A Vámtanácsadó Kft. fő profilja a vámügyintézés, külkertechnikai tanácsadás és a szállítmánybiztosítás. Az időközben megnövekedett szállítmányozási feladatok ellátására hoztuk létre újabb cégünket és irodánkat. Telephelyünk és főirodánk Budapesten, a Váci út 152-156. címen található. (Közös telephelyen az Alstom Power Hungária ZRt, ABB Kft. cégekkel.)

Cégünk szolgáltatásai

A Rolling Road Kft. export - import szállítmányozási tevékenységet folytat, logisztikai koordinációt végez kamionnal, vasúton, légi úton és konténerrel történő áruszállítások esetén. Megfelelő gyakorlattal rendelkezünk a normál, rész és komplett áruküldemények szállításán kívül a túlméretes, valamint a veszélyes (ADR-es) áruk, illetve muzeális értékű vagy egyéb különleges küldemények rendeltetési helyre történő továbbításában. A szállított áruk palettája sokszínű, hiszen partnereink a gazdasági élet számos területén működő vállalatok. A felmerült igényeknek megfelelően foglalkozunk műszaki termékek, erőműi berendezések, motorok, műszerek, és különféle vasipari termékek, mint tartályok, lemezek, acélcsövek stb. szállításával is. A PLS ( Pro Logistic System ) hazai alkalmazásában egyedülálló tapasztalatokkal rendelkezünk. Felkészülve várjuk a meglévő, vagy új projektek elindításához szükséges egyedi igények megfogalmazásának lehetőségét és működtetését. A Pro Logistic System partnereink üzleti igényeire alapozott, egyedileg kifejlesztett szolgáltatáscsomag, amely a belső szervezettségre, az infrastruktúrális háttérre és a folyamatos fejlesztésre épülve javítja partnereink logisztikai tevékenységhez fűződő hatékonyságát, racionalizálja a logisztikai költségeket, tervezhetőbbé, és ellenőrizhetőbbé teszi a működést. Az ellátott feladatok szakmai felelősségét és az ebből adódó minden kockázatot cégünk vállalja.Partenerink

Közel 100 cég áll velünk üzleti kapcsolatban, melyek részére teljes körű szállítmányozási, logisztikai szolgáltatást nyújtunk:

ABB Kft.
Gummi Metall GmbH
Alstom Hungária ZRt.
Klöckner GmbH
Tigép Kft. Kőngifrankstahl
AREMA GmbH Dinslaken
Lisega Corp.
ATC Hungary Kft.
Lo.Tra.Fer. Srl
Beroha Kft. / Benteler AG.
Metago GmbH
BITO Raktártechnika Kft.
Petrotech GmbH
Bombardier MÁV Hungary Kft.
Phoenix Traffic GmbH
Caterpillar Magyarország ZRt.
RAULE S.p.A.
DKG-EAST ZRt.
SIAD Srl
Dockweiler Austria GmbH
Sittam S.p.A.
East Service Srl Steel Line
Toshiba Int. Corp.
ThyssenKrupp Ferroglobus Rt.
Flame Spray Hungary Kft.
Universal GmbH
Flükiger & CO AG
Valiant GmbH
Franz Maas Italia S.p.A.
Wirths GmbH
Ganz Transelektro Vill. Zrt.
Kienle + Spiess Kft.
Unionstahl Gmbh.Tevékenységi
körünk

Cégünk legfőbb előnye a testre szabott, optimális megoldások kidolgozása és az így kialakult magas hatékonyságú rendszer működtetése. Tevékenységünk elsősorban Európai desztinációk között realizálódik, de munkáink kiterjednek a Közel- és Távol-Keletre, az USA-ba és Kanada területére is. Nemzetközi speditőr cégekkel kiépített kapcsolat-rendszere biztosítja az áruk eljuttatását a világ bármely pontjára. Központi telephelyünkön kívül, további Budapest környéki irodákkal is rendelkezünk: Dunakeszi I., Dunakeszi II. (Észak Pesti Logisztikai Központ), Tokod, Veresegyháza. Jól képzett, több idegen nyelven (angolul, németül, olaszul, szerbül, horvátul) kommunikáló szakembergárdánk több évtizedes tapasztalattal a háta mögött áll a meglévő és leendő partnerei rendelkezésére. 


 
 

Képgaléria

 
| | | | | |
website by equinox, 2006